Om mig

MINA ERFARENHETER


Jag är utbildad socialpedagog för barn och ungdomar med en specialutbildning inom psykiatrin i Uppsala. Jag är även utbildad EMCC certifierad Föräldra- och Familjecoach.

Jag gjorde huvuddelen av min praktiktjänstgöring på BUP på Södersjukhuset och som barnutredare på Bromstensgården HVB. På Bromstensgården arbetade jag sedan vidare. 
Där arbetade jag bla. med familjer och personer med 

neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF), hemmasittande barn och familjer med missbruk. 


Som nämnts ovan har jag även utbildat mig till Föräldra- och Familjecoach i den danska barnpsykologen Jesper Juuls anda. Jag arbetar där mer med att hjälpa familjer, föräldrar och/eller barnen, att nå sina mål eller genomföra en önskad förändring i sitt liv eller i familjen. 


Jag arbetar idag även på BUP-akutenheten på Södersjukhuset.


Jag har en bred kunskaps- och erfarenhetsbas och kan arbeta brett inom mitt område. Min röda tråd är familjen och jag har ett systemteoretisk förhållningssätt på hur jag ser och arbetar med familjer. 

Ridderstad consulting AB

"I egenskap av leg. Psykoterapeut vill jag verkligen rekommendera Caroline Ridderstad i hennes verksamhet som Familjecoach. Hon har en gedigen kunskap och ett positivt och seriöst förhållningssätt."

/ Margareta Nyqvist Asker