Föräldra- och familjecoachning

Ridderstad Consulting AB

FÖRÄLDRA- OCH FAMILJECOAHNING

Hos mig fokuserar vi på dig och din familjs önskemål. Hur vill du vara som förälder? Vad passar er familj? Som förälder kan man ibland ha ett behov av att få prata med någon utomstående som är neutral och lyhörd utifrån din situation. Det ska då kännas tryggt att prata om allt och jag som coach har tystnadsplikt.

Föräldra- och familjecoaching går till så att man väljer själv hur vi ska ses och vilka som ska delta. Det går lika bra att komma själv och prata, eller som par eller flera i familjen.


Det är väldigt individuellt hur många sessioner man kan behöva, beroende på en rad olika faktorer. Ett genomsnitt på tre till fem gånger kan fungera som riktmärke.

Som föräldra- och familjecoach är jag utbildad via Family-Lab som är en utbildningsorganisation som fokuserar på en ökad relationskompetens mellan vuxna och barn. Family-Lab är grundat och färgat av den danske familjeterapeuten Jesper Juuls tankar och värderingar. Alla familjer är olika och du kan din familj bäst.

Som coach arbetar jag med att hjälpa familjer, föräldrar och/eller barnen, att genomföra en önskad förändring och att nå sina mål.Investera i din familj!


Det är viktigt att man som förälder ger sig tid att fundera över hur man

vill ha det i sin familj.


Kontakta mig idag så berättar jag mera!Epost: info@ridderstadconsulting.se

Tel: +46 703 716651